Soepen:
Bisque de Homard:
€ 14,50
kreeftensoep met verse kreeft
–
Pompoensoep met Parmezaanschuim
€ 8,50
Brioche Toast met:
Hollandse garnalen
€ 9,50
met cocktailsaus
Gerookte zalm
€ 10,50
met citroen
Gerookte paling
€ 11,50
Tartaar van runderhaas
€ 10,50
met piccalilly en kwartelei
Smashed avocado
€ 9,50
met tomaten en pijnboompitjes
Focaccia:
Gebakken paddenstoelen
€ 9,50
met gepocheerd eitje en Hollandaisesaus
Gebakken buikspek
€ 9,50
op oosterse wijze buikspek met sereh en paddenstoelen
Salades:
Wielinga
€ 12,50
Roquefort / walnoten / honingdressing / kaantjes
Wij serveren Frans brood bij de salade van Mamie Gourmande
Oesters
€ 21,50
cru of gegratineerd per 6 stuks
2-gangenlunch:
€ 29,50
dagelijks wisselend voor en hoofdgerecht, de bediening vertelt u graag meer.
Plateau Wielinga:
Borrelplank
€ 22,50
Borrelplank met charcuterie, internationale kaasjes, olijven, 2 Iberico kroketjes, 2 spinazie-kaaskroketjes en Frans brood
Wij serveren lunch vanaf 12:00 tot 15:30 uur