4-gangen 54,50
5-gangen 64,50
6-gangen 74,50
Oesters
cru of gegratineerd – per 6 stuks
Pompoen
Tartaar van pompoen met langzaam gegaard eidooier, gebrande pompoenpitten, pecannoten, rucola en parmezaan
Gerookte zalm
3 blini’s met gerookte wilde Alaska zalm, wasabimayonaise, zalmkaviaar en wakame-salade
Bisque d’Homard
Klassieke kreeftensoep verrijkt met verse kreeft en crème fraîche
Langoustine & Buikspek
Gebrande langoustine met langzaam gegaard buikspek, peterselie-wortelcrème, zwarte knoflook en kreeftensaus
Parfait
Leverparfait met foie gras de canard en gelei van Madeira geserveerd met toast van brioche
Steak tartare
Handgesneden Hollands weiderund met piccalillycrème, Avruga kaviaar, crème fraîche en kwartelei
Ganzenlever
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde Granny Smith appel en Calvadossaus
Biet Wellington
Gerookte biet, sjalot en duxelles in bladerdeeg met compote van verse zilveruitjes en apart geserveerde vegetarische rode portsaus
Kreeft Thermidor
Hele kreeft gegratineerd met bechamelsaus verrijkt met cognac, witte wijn, mosterd en Gruyère
Heilbot
Gebakken heilbot met gestoofde prei, hutspottaartje en romige beurre blanc
Kotelet van “Duke of Berkshire”
Houtskool geroosterde kotelet van het “Duke of Berkshire” varken met Yorkshire Pudding, King Boleet en grove mosterdsaus
Zwezerik
Gebakken kalfszwezerik met biet, aardappelsalade, paddenstoelen en morillesjus
Tournedos
Gebakken ossenhaas van het Hollands weiderund met gekonfijte aardappel en krachtige Madeirasjus
Tournedos supplement
Gebakken ganzenlever
In onze keuken wordt gewerkt met o.a. noten en pinda’s, dus kunnen er in andere producten sporen van noten en pinda’s voorkomen. Vraag naar onze Allergenenkaart, de bediening helpt u graag!
Crêpes Suzette
Gebakken flensjes met Grand Marnier-sinaasappelsaus, mandarijnencompote en romig vanille-ijs
Chocolade Marquise
Chocolade-hazelnotentaartje met in kokos-rum gekarameliseerde ananas en pistachesaus
Kaasplateau
3 geselecteerde kazen met compôte en boekweit-vijgenbrood
Extra kaas 3,00 per stuk